Solve it

Put any riddles or brain teasing question here
Post Reply
User avatar
Cyra
Ultimate Contributor
Ultimate Contributor
Posts: 12603
Joined: May 25, 2010

Solve it

Post by Cyra » Jan 26, 2012 Views: 17629

3 dost hotel pe gaye, lunch kia. Rs75 bill bana.
teeno nay 25+25+25 = 75 vatet ko diay.
manager nay 5 wapis kar diay
2 vator nay rakh liye, r teeno ko 1,1,1 rupia day dia
matlb 24 24 24 teeno nay diay...
24+24+24= 72
vator k 72+2= 74

1 rupia kahan gaya ?????

User avatar
chandoo
Ultimate Contributor
Ultimate Contributor
Posts: 19019
Joined: Sep 08, 2007
Location: Lahore
Contact:

Post by chandoo » Jan 26, 2012

teto ne chupa liya ... :lol:

User avatar
reesh
Ultimate Contributor
Ultimate Contributor
Posts: 4893
Joined: May 20, 2010
Location: Under the sky
Contact:

Post by reesh » Jan 26, 2012

dont know...
♥ I Can't Promise To Solve Ur All Problems,
But I Can Promise That U Don't Have To Face Them Alone♥

User avatar
sadiaali
Fun Addict
Fun Addict
Posts: 528
Joined: Jan 17, 2012
Location: Karachi,Pakistan
Contact:

Post by sadiaali » Jan 26, 2012

i am agree chando but no more in left how can say is one is balance at left.
Happy Life.

User avatar
AndRoiDeR
Ultimate Contributor
Ultimate Contributor
Posts: 9015
Joined: Nov 27, 2011
Location: KaRachI

Post by AndRoiDeR » Jan 26, 2012

3 ne diye 25+25+25 = 75 the

But manager ne 5 wapas kiye 75 - 5 = 70

70 ko 3 me divide karo = 23.3333

23.3333 + 1 = 24.3333

24.3333 x 3 = 73

73 + 2 (TIP) = 75 :)

User avatar
arslan
Ultimate Contributor
Ultimate Contributor
Posts: 12167
Joined: Dec 24, 2007
Location: Multan

Post by arslan » Jan 26, 2012

batata hon wait,
"I haven't stop loving you,
it's just my heart has learned to live
without your love."

SUNNY

User avatar
AndRoiDeR
Ultimate Contributor
Ultimate Contributor
Posts: 9015
Joined: Nov 27, 2011
Location: KaRachI

Post by AndRoiDeR » Jan 26, 2012

arslan wrote:batata hon wait,
wo aik rupiya tumhare pass he :lol:

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 9610
Joined: Feb 10, 2007
Contact:

Post by admin » Jan 26, 2012

24+24+24=72

out of which, manager kept 70 and waiter took 2 rupees. So it becomes 72
Its simple... isn't it?

User avatar
AndRoiDeR
Ultimate Contributor
Ultimate Contributor
Posts: 9015
Joined: Nov 27, 2011
Location: KaRachI

Post by AndRoiDeR » Jan 26, 2012

admin wrote:24+24+24=72

out of which, manager kept 70 and waiter took 2 rupees. So it becomes 72
Its simple... isn't it?
I think so ............. :lol:

User avatar
Cyra
Ultimate Contributor
Ultimate Contributor
Posts: 12603
Joined: May 25, 2010

Post by Cyra » Jan 27, 2012

admin wrote:24+24+24=72

out of which, manager kept 70 and waiter took 2 rupees. So it becomes 72
Its simple... isn't it?
nahe ji.... :D :D
total paid by frnds 75 (25+25+25)
manger nay 5 wapis kar diye, waiter nay 1 1 1 sab ko wapis kia mean sab nay 24 pay kiye.... 24+24+24 (=72)
2 waiter k (72+2= 74)
laikin total start mai to 75 thay phir 74 kaisay total banay :?: :?: :?: :?:


Ap ko batana hai k 75th rupee kahan gaya??

Post Reply

Return to “Riddles & Puzzles”